Borítsa be eleganciával csuklóját

Úgy tartják, egy nő legjobban a tökéletesen ápolt kezei alapján ismerszik meg. Vélhetőleg ezért vetik alá magukat a hölgyek mindenféle szépítő kúrának, és hetente akár több órát is eltöltenek a természetesen szép kinézetű kezek gondoskodásáról. Ezzel azonban még nincs vége. A tekintetet nemcsak a kezek simasága és gyengédsége vonzza. Egy egészen más látványt nyújt a nő a világ számára, ha csuklóját feldíszíti elegáns karkötővel. Egy nem akármilye

A különféle stílusú karkötők kínálata hipnotizál minket, bármikor ha az üzletközpontok ajtaja felé közeledünk, vagy felcsatlakozunk az internetre. Néha igazán nehéz ellentmondani a káprázatosan kinéző karkötőknek. Már csak azért is, mert minden egyes új tavaszi, nyári, őszi vagy téli szezonra a trendnek megfelelő ékszerrel szeretnénk feldíszíteni csuklónkat. A karkötő, aminek viszont nem kéne ellentmondani, aminek a divatban kilométerekre előre kitaposott utcácskája van, és aminek nem szabad hiányoznia egy lány, nő, vagy idősebb hölgy  ékszeres dobozából sem, az gyöngy karkötő. Szeretné tudni miért?

A gyöngy karkötők megszólítanak nemességükkel

A gyöngy karkötők mindig is a női elegancia, szépség és természetesség jelképei voltak. Századok óta a legérzékibb divatos kiegészítők feladatát látják el. A gyöngy karkötők nemcsak a magas pozíciójú, pompásan felöltözött nők kiváltsága. Lehet akár a minimalista öltözködés híve is, bízhat abban, hogy egy gyöngy karkötő felviszi és bearanyozza öltözködése alapját. 

A gyöngy karkötők vonzzák a tekintetet, nem azért, mert hivalkodóak, hanem mert különlegesek, modernek, gyönyörűek és elegánsak. Valamint természetesek és egyediek. Egy gyöngy karkötőt, nem feltétlenül, de akár mindennap is hordhat. Fontos az, hogy az Ön ékszerdoboza ezt a gyöngy csodát tartalmazza. Ugyanis bármikor szüksége lesz kiemelkedni a tömegből, mérsékelten vagy akár szembeszökően, egyszerűen feldísziti csuklóját ezzel az ékszerrel. 

Adjon előnyt az tenyésztett gyöngy ékszereknek

Eldöntötte, hogy gyöngy karkötőt szeretne vásárolni? Vagy éppen ajándékot keres egy Önhöz közel álló személynek, és gyöngy karkötők között válogat? Akkor legyen elővigyázatos a választással. Minél közkedveltebb és elérhetőbb egy gyöngy ékszer, annál több csaló jelenik meg az eladók között. Válasszon tehát olyan gyöngy karkötőt, ami valóban tenyésztett vagy igaz gyöngyből készül.

Ingyenes szállítás 7500 Ft-tól

Az ékszereket a megrendelést követő három napon belül kiszállítjuk Önnek.

Raktáron lévő ékszerek

Gyöngyékszerekből mindig nagy választék van raktáron.

Eredetiségigazoláss

Minden gyöngyvásárláshoz kiállítunk egy eredetiségigazolást.

Pozitív vélemények

Nézze meg a vásárlói véleményeket üzletünkről