GoPay fizetési átjáró licenc

A Gopay a Cseh Nemzeti Bank által fizetési szolgáltatások nyújtására és elektronikus pénz kibocsátására engedélyezett elektronikuspénz-kibocsátó intézmény.

PCI DSS 1. szint

A PCI DSS ((Payment Card Industry Data Security Standard) egy olyan szabályrendszer, amely szerint a fizetési közvetítőknek (és így a GoPay-nek is) az érzékeny fizetési adatokat úgy kell kezelniük, hogy megakadályozzák azokkal való visszaélést. Ezeket a szabályokat a kártyaszövetségek, például a VISA és a Mastercard kezdeményezésére hozták létre, nemzetközileg elismertek, és gyakorlatilag minden kártyás fizetéseket feldolgozó szervezetnek be kell tartania őket. 2016 júliusában a GoPay átesett egy független auditon, amely megerősítette, hogy a GoPay infrastruktúrája megfelel a PCI DSS v 3.1 biztonsági szabványnak.

Szabályozás

A GoPay a Cseh Nemzeti Bank és a Cseh Köztársaság Pénzügyminisztériumának felügyelete alatt álló szabályozott szervezet, amely megfelel minden jogi követelménynek.

Érzékeny adatok

A GoPay a fizetési kártyák adatait a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően kezeli. Az érzékeny adatok kezelése során biztonsági kritériumokat követnek.

3D Secure

Az összeg függvényében a fizetési kártyás tranzakciókat személyes PIN-kód védi, ami hozzájárul a teljesített fizetés nagyobb biztonságához. 256 bites SSL A GoPay biztonságos titkosítást használ a szabványosított legjobb gyakorlatoknak megfelelően, a fizetés mindig biztonságos.

Egyesület

A GoPay a VISA és a MasterCard nagy kártyatársaságok regisztrált partnere, és megfelel minden követelményüknek.

Elérhetőség

A GoPay hosszú távon 99,5%-os rendelkezésre állást biztosít a fizetési átjárókon. Minden tervezett leállást éjszaka, csúcsidőn kívül hajtanak végre.

AWS infrastruktúra

A GoPay a legmegbízhatóbb adatközpontokat használja, és redundáns, földrajzilag elkülönített informatikai infrastruktúrát alkalmaz a fizetési rendszer működtetéséhez. Csaláskezelés A GoPay kifinomult rendszert fejlesztett ki a kockázatos tranzakciók elleni védelemre. A beállítási paraméterek minden egyes kereskedő esetében egyediek.

Forrás: Gopay.com