Üzletünkben egyedülálló szolgáltatást kínálunk - egyedi gyöngyékszer rendeléseket. Ez az ajánlat azoknak szól, akik valami különlegeset keresnek, nevezetesen olyan ékszereket, amelyek jelenleg nincsenek raktáron, vagy nem találhatók meg kínálatunkban. Bármilyen gyöngyöt behozunk, és az Ön kérésének megfelelően gyöngy ékszert készítünk Önnek.

Ritka és exkluzív gyöngyök

Rendelhet olyan gyöngyékszereket, amelyek ritkának vagy a legmagasabb minőségűnek számítanak. Pontosabban ezek közé tartoznak a déltengeri gyöngyök, amelyek méretükről, gyönyörű csillogásukról és egyedi színükről ismertek. A japán Akoya gyöngyök, amelyek tökéletes kerek formájuk és magas csillogásuk miatt népszerűek, szintén a magasan értékelt gyöngyök közé tartoznak. És természetesen nem hiányozhatnak a tahiti gyöngyök sem, amelyek varázslatos sötét színeikről ismertek, széles körű csillogásukkal.

Hogyan működik?

Miután közli velünk, hogy milyen típusú gyöngyöt szeretne, milyen ékszerre vágyik, mi megrendeljük mindazt, amire szüksége van, vagy személyes kiválasztás után megvásároljuk és elkészítjük az ékszert az Ön igényei szerint. Ez a folyamat magában foglalja a gyöngy gondos kiválasztását, behozatalát és az ékszer későbbi elkészítését. Az előlegfizetési megállapodás szintén része ennek a folyamatnak.

Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy egy igazán egyedi ékszerrel rendelkezzen, amely pontosan az Ön álmai szerint készül. Akár saját magának keres valamit, akár tökéletes ajándékot a számára fontos személynek, egyedi gyöngy ékszer rendelésünk ideális választás. 

Üzletünkben minden ügyfelet nagyra értékelünk, és igyekszünk a legigényesebb igényeket is kielégíteni. Várjuk szeretettel megrendelését!

Kérjük, egyéni érdeklődés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.