Üdvözöljük weboldalunkon!

A valódi gyöngyök és gyöngyékszerek szakemberei és specialistái vagyunk 2013 óta. Ékszereket vásárolhat tőlünk online vagy prágai üzletünkben. Beszéljen velünk a megfelelő ékszer kiválasztásáról, és akár személyre szabott ékszert is szállítunk Önnek, amelyet jelenleg nem kínálunk online.  Nem vagyunk tömeggyártott gyöngy ékszerek viszonteladója. Nálunk egyéniséget, minőséget, kézzel készített és nagyon személyes megközelítést vásárol az ékszerigényeivel kapcsolatban. Ékszereinket nők és férfiak viselik szerte Európában, és már több tízezer vásárló élvezte őket. Legyen Ön is egy közülük.

Történetünk

A gyönyörű ékszerek és a minőségi kézzel készített munkák iránti szenvedélyünk arra késztetett minket, hogy ázsiai utazásaink során számos gyöngyfarmot és kiváló ékszerészeket látogassunk meg. Úgy döntöttünk, hogy kizárólag tenyésztett valódi gyöngyöket kínálunk, édesvízi és sósvízi gyöngyöket egyaránt. Az iparágban szerzett sokéves tapasztalatunknak köszönhetően Európa egyik vezető gyöngykereskedőjévé váltunk. 

Kínálatunk

Ékszereinket Csehországban készítjük elsősorban Japánból, Indonéziából, Kínából és Francia Polinéziából importált gyöngyökből. Egyes tervezett, kézzel díszített ékszereinket ékszerészeink közvetlenül Ázsiában készítik. Ezek főként ezüst, kalapált és más módon díszített ékszerek gyöngyökkel. Nem árulunk tömeggyártott ékszereket, és még a legolcsóbb ékszereket is kézzel válogatjuk, párosítjuk és állítjuk össze.

Minden tőlünk vásárolt ékszer egyedi, és az eredetiségről tanúsítványt adunk Önnek.

Ékszerek, amelyeket megvásárolhat vagy megrendelhet tőlünk: Gyöngy nyakláncok, karkötők, fülbevalók, gyűrűk, medálok, szettek és ritka és exkluzív gyöngyök.

Egyéni figyelem a vásárlónak

Minden vásárló fontos számunkra, és mi megtaláljuk a számára megfelelő ékszert. Szívesen adunk tanácsot az ékszerválasztással kapcsolatban, és figyelembe vesszük az egyéni igényeket. Bármilyen gyöngy ékszert tudunk szállítani vagy egyedileg importálni, akár a legexkluzívabb minőségben is, amit kevesen tartanak raktáron. Bátran érdeklődjön akár olyan ékszerről is, amelyet nem talál online kínálatunkban. 

  • Böngésszen online kínálatunkban és vásároljon a www.bukajewelry.hu webáruházunkban. Nagyon gyorsan szállítunk.
  • Látogasson el prágai üzletünkbe, itt megtekintheti és kipróbálhatja ékszereinket. Üzletünk nyitvatartási ideje.
  • Szívesen adunk tanácsot a megfelelő ékszer kiválasztásában, személyesen és telefonon is. Ezt különösen a férfiak értékelik.
  • Több tízezer elégedett vásárlónk van. Nézze meg véleményüket a Heurekán vagy a weboldalunkon.

Ha érdeklik a gyöngyékszerek, jöjjön el hozzánk, és szívesen segítek a választásban.

Pavla Jarmarová - tulajdonos

Köszönjük, hogy minket választott!

Kedvezmény 3000 ft az első vásárláskor | Vásároljon a webáruházban | Kapcsolatfelvétel