Cseh családi vállalkozás vagyunk. 2013 óta foglalkozunk tenyésztett gyöngyökből készült ékszerek importálásával, gyártásával és értékesítésével. Ékszereinkhez a gyöngyöket közvetlenül délkelet-ázsiai termelőktől (Japán, Indonézia, Kína, Vietnam és más országok) vásároljuk.

Csehországban gyártunk gyöngyből készült karkötőket, nyakláncokat, fülbevalókat és gyűrűket. Egyes ékszerek a mi terveink alapján készülnek szerződéses műhelyekben Ázsiában (főként Indonéziában).

Már régen elhatároztuk, hogy Délkelet-Ázsiából importálunk és értékesítünk ékszereket. Világkörüli utazásaink során sok helyen jártunk, és sok csodálatra méltó emberrel találkoztunk. Többször visszatérünk Ázsiába, hogy békét és kikapcsolódást találjunk, de inspirációt is merítünk az életünkhöz és az üzletünkhöz. Indonéziában találkoztunk nagyon képzett művészekkel és kézművesekkel, akik gyönyörű ékszereket készítenek. Kézimunkájuk eredményeként számos fantasztikus ékszert találtunk, amelyek felkeltették a figyelmünket, és úgy döntöttünk, hogy importáljuk és eladásra kínáljuk őket.

Cégünk megalapítása óta az eredeti csehországi eshopunkat kiterjesztettük Szlovákiára, Magyarországra, Romániára, Németországra és most már világszerte árulunk ékszereket. 2018-ban egy bemutatótermet és gyöngy ékszerboltot is nyitottunk Prágában.

Ha érdeklik a gyöngy ékszerek, kérem látogasson el weboldalunkra, szívesen segítek a választásban. 

Pavla Jarmarová - tulajdonos