Csak ellenőrzött beszállítóktól és gyártóktól vásárolunk és gyártunk, akiket mi is ellenőrzünk. Ékszereink minden új típusát ellenőriztetjük és tanúsíttatjuk. Minden tőlünk történő vásárláskor egy gyöngy tanúsítványt kap.

A gyöngy minőségének tanúsítása

Üzletünkben kizárólag ellenőrzött árukat árusítunk, amelyeket az elsődleges nyersanyagok beszerzésétől a forgalmazásig mi ellenőriztünk.

CGL igazolás

Minden újonnan bevezetett ékszerről tanúsítványt állítunk ki a cseh Gemmológiai Laboratóriummal Ostravában, és ugyanezt tesszük az importált ékszerek esetében is, véletlenszerűen. Ezért nem állítunk ki ilyen tanúsítványt minden egyes általunk értékesített ékszerre, főként azért, mert egy ilyen tanúsítvány aránytalanul megdrágítaná az ékszert. (Ha azonban szeretne CGL-bizonyítványt, megrendelheti tőlünk).

A Cseh Gemmológiai Laboratórium tanúsítványait két változatban állítják ki: nagy (lásd nyaklánc és karkötő) és kis (lásd gyűrű és fülbevaló). A CGL-tanúsítvány kiállítása díjköteles, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha érdekli ez a tanúsítvány.

Buka Jewelry igazolás

Mivel a fent leírt ellenőrzéseknek és módszereknek köszönhetően biztosak vagyunk az általunk értékesített áruk minőségében, minden általunk értékesített ékszerhez mellékeljük saját Buka Jewelry tanúsítványunkat.

A tanúsítvány ugyanakkor az ékszer ápolására vonatkozó utasításokat is tartalmaz. A Buka Jewelry tanúsítványt minden vásárláskor elküldjük, és megerősítjük a gyöngyök és a felhasznált fémek eredetiségét és minőségét.

Ezt a tanúsítványt minden gyöngyékszerhez mellékeljük.

Igazolás Pearl Science Laboratory Tokió Japán

Japán tanúsítvány, amely meghatározza a gyöngy minőségét, beleértve a gyöngy vastagságának, az aurora hatásnak és más paramétereknek a mérését.  Ezt a tanúsítványt néhány Akoya gyöngyhöz adjuk. Elsősorban a legmagasabb minőségű japán Akoya gyöngyökről van szó: Aurora HANADAMA