Ideális anyák napi ajándék?

Az anyák napja egy kitűnő lehetőség arra, hogy hálát adjunk és megköszönjük az anyukáknak a sok törődést, amit tőlük kapunk. A sikerhez vezető első lépés, ha nem feledkezünk el a nagy napról, ám ez nem mindig könnyű. A népszerű ünnep dátuma ugyanis változó – Magyarországon május első vasárnapján ünnepeljük. Május elején tehát érdemes elgondolkodni, mivel ajándékozzuk meg ebben az évben az anyukánkat.

Egyedi és elegáns ajándék, akárcsak az anyukádnak

A gyöngy nem csupán luxus, hanem egy kis figyelmesség is

Legyen idén eredeti. Felejtse el a bonbont és a virágot, ezzel ugyan örömet szerez anyjának, de biztosan nem lepi meg. De mi mást választani? Valami elegáns klasszikust, ami örökké tart. Minden nő ékszerdobozában kell lennie legalább egy gyöngynek. Ajándékozzon időtálló és egyedi drágakövet, mely egy élő szervezetben keletkezik, éppen ezért minden egyes darab egyedi természeti alkotás. Nem kell mélyen a zsebébe sem nyúlnia, valódi tenyésztett gyöngyöt már pár ezer forintért is vásárolhat. Mi több, az ajándék gyöngy a tiszteletet jelképezi, és minden anya tiszteletet érdemel.

Milyen színt válasszon?

A különböző környezetnek köszönhetően, amelyben a gyöngykagyló él, több színből is választhat gyöngy ékszert. Minden színnek megvan a maga jelentése. A klasszikusokat és hagyományokat kedvelő nőknek megfelelő választás a fehér gyöngy, mely a boldogságot és az elégedettséget is jelképezi. Szürke gyöngyöt válasszon annak az anyának, aki szívesen követi a legújabb trendeket, ugyanakkor szereti az eleganciát. A fekete gyöngyöt ajánljuk a céltudatos anyáknak, mivelhogy ez a sikert és önismeretet szimbolizálja. Nagyon keresettek ezen kívül a rózsaszín gyöngyök, melyek a szeretet és védelem jelképei. Amennyiben még mindig tétovázik, ezzel a színnel nem ronthat el semmit. Egyre népszerűbbek emellett a lila gyöngyök is, az ellentétek egyesülésének szimbólumai. Válasszon bármilyen színt, egyben biztos lehet: minden gyöngy elővarázsolja az anyuka arcán azt a mosolyt, melyre gyermekkorából emlékszik.

Ingyenes szállítás 22 500 Ft-tól

Az ékszereket a megrendelést követő három napon belül kiszállítjuk Önnek.

Raktáron lévő ékszerek

Gyöngyékszerekből mindig nagy választék van raktáron.

Eredetiségigazoláss

Minden gyöngyvásárláshoz kiállítunk egy eredetiségigazolást.

Pozitív vélemények

Nézze meg a vásárlói véleményeket üzletünkről