Ajándék gyöngy érettségire

Az érettségi az élet egyik legfontosabb mérföldköve és joggal nevezik a „érettség vizsgájának.” Az érettségi vizsgák elvégzése hónapok kemény munkájának eredménye, ezért az érettségi napja mindenki emlékezetébe jól bevésődik. Mint ennek a fontos napnak, az érettségi ajándéknak is ugyanolyan felejthetetlennek kell lennie.

Oldja meg könnyen az ajándékválasztást és köszöntse lányát, unokáját vagy barátnőjét a felnőttek körében egy elegáns ajándékkal, valódi édesvízi tenyésztett gyöngyökből. A gyöngy ékszer örökké emlékeztetni fogja az érettségizőt arra a pillanatra, amikor szimbolikusan belépett a felnőttek körébe.

A gyöngy ékszer méltó elismerés a hosszútávú munkáért és kedves jutalom a megterhelő vizsgák elvégzéséért.

A gyöngy ékszer értékes és elismert ajándék minden nő számára és minden alkalomra, legyen az érettségi vagy esküvői ajándék, ajándék a karácsonyfa alá vagy születésnapra. Egy gyöngy ékszert tartalmazó ajándékdoboz kibontása minden alkalommal széles mosolyt varázsol a megajándékozott nő arcára.

A gyöngyök tartós értéket képviselnek, és hasonlóan, mint az arany, nem veszítenek értékükből. Éppen ellenkezőleg, a gyöngyök árfolyama folyamatosan növekszik. Egy gyöngy ékszer vásárlása tehát nem csupán ajándékként, de kis befektetésként is szolgálhat.

Az édesvízi tenyésztett gyöngyök a drágább sósvízi gyöngyök költséghatékony alternatívái. Az ékszerhez használt gyöngy lehet fehér, rózsaszín, krémszínű vagy fekete. A valódi gyöngyök ára az előítéletekkel szemben nem magas – édesvízi gyöngyökből készült ékszerszettet már 20 000 forinttól megvásárolhat. A kisebb ékszerek, mint a fülbevalók, medálok vagy gyöngy gyűrűk pedig már pár ezer forinttól megrendelhetők. A gyöngysort is tartalmazó luxus gyöngy szett valódi édesvízi tenyésztett gyöngyökből már 40 000 forintért is az Öné lehet.

A gyöngy ékszer eredeti ajándék, mely akár a nyugdíjazásig is örömet hoz a megajándékozott hölgynek. Mivel az érettségi ajándék egy életre szól, a gyöngy ezért is megfelelő ajándék erre az alkalomra. A gyöngy ékszer csodálatos emlékként szolgál az érettségiző legszebb életszakaszára, és mindig kiemelt helye lesz a fiatal hölgy ékszerdobozában.

Ingyenes szállítás 40 000 Ft-tól

Az ékszereket a megrendelést követő három napon belül kiszállítjuk Önnek.

Raktáron lévő ékszerek

Gyöngyékszerekből mindig nagy választék van raktáron.

Eredetiségigazoláss

Minden gyöngyvásárláshoz kiállítunk egy eredetiségigazolást.

Pozitív vélemények

Nézze meg a vásárlói véleményeket üzletünkről