Tökéletes ajándék júniusi hölgyeknek

A megfelelő ajándék kiválasztása szívünk választottjának, anyának, vagy nővérnek, gyakran nehéz feladat. Bár ékszerrel sosem lövünk félre, amennyiben igazán boldoggá tenné őt, érdemes elgondolkodni a legmegfelelőbb ékszertípuson. Ez pedig erőfeszítést és eredeti ötletet igényel.

A születésnaphoz illő drágakő ideális ajándék

A születésnaphoz illő drágakövek (angolul birthstone) olyan drágakövek, amelyek a születési hónapra jellemzők. Ezen kövek viselése pozitív energiát és boldogságot kölcsönöz. Az egyes drágakövek szimbolikája azonban különböző, ezért érdemes mindig egy konkrét hónapra fókuszálni. A júniusban születettek legalkalmasabb drágakője a gyöngy.

Gyöngyök a júniusi hölgyeknek

A gyöngyök a hűséget, tisztaságot és kiegyensúlyozottságot jelképezik. Ezek az egyetlen drágakövek, amelyek egy élő szervezetben keletkeznek. Ez biztosítja, hogy minden gyöngy, amelyet megvásárol, az egész világon egyedi. A gyöngy pozitív hatással van a június körül született csillagjegyekre. Megnyugtatja a zavaros érzelmeket és hozzájárul a családi boldogsághoz a Rák csillagjegyű nők esetében. Az Ikrek számára a negatív tulajdonságok szimbóluma, amik mindenkiben jelen vannak. Ezen negatív tulajdonságok felismerése és elfogadása pedig az Ikrek erejét szimbolizálja. Ezeket elsősorban a fekete gyöngyök szimbolizálják.

Gyöngyök, ezerszer másképp

Válasszon különböző színekből a hölgyek preferenciája alapján. A gyöngy színét nem mesterséges színezékek adják meg, hanem a környezet, amelyben keletkezik. A gyöngyök finom eleganciája kiemeli a női szépséget minden korosztályban. A fiatal lányok értékelik a gyöngy fülbevalókat rózsaszín árnyalatban, az érett nők szépségét pedig egy fehér gyöngysor hangsúlyozza ki a legjobban. Gyöngy ékszerrel még a kislányok is elvarázsolhatók, számukra a kis gyöngyöket ajánljuk. A gyöngyök erősítik a kapcsolatokat és megvédik viselőjüket, ezért is ideális választás gyerekeknek. Jelentősebb jubileumi alkalmakhoz pedig tökéletes választás a gyöngy szett.

A gyöngy a megfelelő választás, amennyiben személyes és szimbolikus ajándékkal szeretné megörvendeztetni választottját. Választhat a déli tengerek legértékesebb gyöngyei közül, melyek ára több százezer forint körül mozog. Azonban egy valódi tenyésztett gyöngyért nem kell mélyen a zsebébe nyúlnia, pár ezer forintért az Öné lehet.

Ingyenes szállítás 7500 Ft-tól

Az ékszereket a megrendelést követő három napon belül kiszállítjuk Önnek.

Raktáron lévő ékszerek

Gyöngyékszerekből mindig nagy választék van raktáron.

Eredetiségigazoláss

Minden gyöngyvásárláshoz kiállítunk egy eredetiségigazolást.

Pozitív vélemények

Nézze meg a vásárlói véleményeket üzletünkről