Gyöngyajándék egy nőnek? Hogyan válasszuk ki helyesen

Ajándékot választ hölgy ismerősének? Ékszerrel sosem nyúlhat mellé. Mindig meglepetést okoz, kiemeli, felragyogtatja és tökéletesen hangsúlyozza a nőiességet. Az gyöngy ékszerek az őszinte szeretet, bizalom és hála jelképei. Biztosan alkalmasak kifejezni még a legmélyebb érzéseket is, amikre gyakran nem talál szavakat. Szeretné tudni, hogy válassza ki a megfelelő gyöngy ékszert a hölgynek?

Gyöngy ajándékok boldogságot hoznak magukkal

Az eleganciája és természetessége miatt, a tenyésztett gyöngy ékszer a legmegfelelőbb választás. A gyöngyök a természet és gyöngykagylók gyümölcsei, még ha egy legenda szerint is, az igazgyöngyök az antik istenek könnyeiből keletkeznek (Önökre bízzuk, miben hisznek), de bárhogyan is, az gyöngy ékszerek valóban különlegességek. Ezért sem hiányozhatnak egy nő ékszerkészletéből sem. 

A gyöngy ékszerek sokszínűsége

Az ékszerek kínálata különféle, akár ha a gyöngyök színét vasszük figyelembe, az ékszer dizájnját, vaagy az alkalmat a viselésre.  A gyöngyökből rendszerint készítenek  fülbevalókat, nyakláncokat, karkötőket, gyűrűket és medálokat. Egyenként, párban vagy egész szettként. A gyöngyök tekintélyt, varázslatot és tökételes egyszerűséget rejtenek magukban.  Minden egyes tenyésztett gyöngy egyedi alakjában és színezetében, így minden egyes gyöngy ékszer különleges darab. 

Gyöngyök színezete és nagysága. Milyen ajándékot válasszunk a hölgynek?

A gyöngy színét érzés alapján válassza ki. Attól függ ugyanis, milyen ruhákat hord hölgy ismerőse, hogy néz ki és milyen alkalomhoz ajándékozza az ékszert. De ha igazán szüksége van segítségre, szívesen adunk tanácsot. A sötétebb szemű, hajú és bőrű nőknek a világosabb és fényesebb árnyalatú gyöngyök illenek (fehér gyöngyök, rószaszín gyöngyök, szürke vagy világoskék gyöngyök). Az ilyen gyöngyök káprázatosan felragyogtatják a hölgyek arcát, dekoltázsát és kezét is. Ezzel ellentétben, a világosabb szemű, hajú és bőrű hölgyeknek a sötétebb színű gyöngyök illenek (sötétkék, barna gyöngyök, fekete gyöngyök, lila gyöngyök). Az ilyen gyöngyök gondoskodnak a vonások és az egész kinézet tökéletes kiemeléséről. Természetesen ez nem szabály, egy szőke hajú nőnek ugyanúgy illhet egy fehér gyöngy, mint a sötétebb hajúnak a sötét gyöngy, válasszon aszerint, mit szeret a kiválasztott nő. 

Fontos továbbá a hölgy alakja, akinek az ékszert választja. Ha a nő alakja karcsú és vékony, válasszon kisebb méretű gyöngyöket (maximálisan közepes méretű gyöngyöket). Tudjuk, hogy a férfiak igyekeznek a szó legszebb értelmében elárasztani kedvesüket a legértékesebb ajándékokkal, de egy kisebb termetű hölgy nem feltétlenül érzi kényelmesen magát egy nagy méretű gyöngyökből készült ékszer szettel. Ha nem tudja eldönteni, mit válasszon, hívjon vagy írjon nekünk, mi szívesen segítünk a választásnál.  

Mi történik akkor, ha nem találja el a megfelelő ajándékot? Ha egy rendes ékszerészetben veszi az ékszert, nem probléma a nem megfelelő ajándék kicserélése, a mi webáruházunkban ez természetes. 

A boldogság gyöngyei

Bármilyen elszánt is a vásárlásnál, bízzon benne, hogy minden nőt elkárpáztat ilyen ajándékkal. A gyöngyök az életünk részei már örökidőktől fogva, de a megmunkálás sokszínűségének köszönhetően, az édesvízi gyöngyökből készült ékszerek nagyon modern, elegáns és gyengéd kiegészítői a női nemnek. Megfelelő ruhával tökéletesen összejátszik és kihangsúlyozza a nők egyediségét és varázsát. 

A felesége szereti az egyszerűséget és a szépséget? Gratulálok, most találtad meg a tökéletes ajándékot neki.  

Vásároljon gyöngy ajándékot online most.

Ingyenes szállítás 22 500 Ft-tól

Az ékszereket a megrendelést követő három napon belül kiszállítjuk Önnek.

Raktáron lévő ékszerek

Gyöngyékszerekből mindig nagy választék van raktáron.

Eredetiségigazoláss

Minden gyöngyvásárláshoz kiállítunk egy eredetiségigazolást.

Pozitív vélemények

Nézze meg a vásárlói véleményeket üzletünkről