Gyöngyök - az Ikrek legjobb barátai

Az Ikrek csillagjegyűek természetüktől fogva kommunikatív személyiségek. Szónoki képességeit kiemelkedők és gyakran a figyelem középpontjai. Elítélik a sztereotípiákat, szeretik a változatosságot. Az Ikrek csillagjegyű nők általában nem kedvelik a bezártságot, szívesen veszik magukat körül más emberekkel. Segítőkészségüket és nyitottságukat számos barátjuk is bizonyítja. Ezen tulajdonságaiknak köszönhetően gyakran vesznek részt különböző eseménye

Hogyan lehet kihangsúlyozni az Ikrek személyiségét?

Az Ikrek csillagjegyű nők aktív, nyitott természete miatt érdemes tudniuk, milyen öltözékkel és kiegészítőkkel emeljék ki legjobban a személyiségüket, hogy ezzel az est fénypontjává váljanak. Az Ikrekre legjobban jellemző drágakövek a citrin és a borostyán, ezek azonban nem a legalkalmasabbak az ékszerként való viselésre. Nem csoda tehát, hogy az Ikrekhez legjobban illik a gyöngy. A gyöngy ékszer alkalmas mindennapi viseletre és tökéletes luxust ad az ünnepi alkalmakra egyaránt. Mitől olyan varázslatosak a gyöngy ékszerek?

A gyöngyök a természet remekművei, ezért is olyan különlegesek. Mi több, a gyöngyök különböző színárnyalatokban is megtalálhatók. A gyöngyök színét nem mesterséges színezékek adják meg, hanem a környezet, amelyben keletkezik. Az Ikrek csillagjegy számára a gyöngy a negatív tulajdonságokat fejezi ki. Ezen negatív tulajdonságok felismerése és elfogadása pedig az Ikrek erejét szimbolizálja. Ennek köszönhetően a gyöngyök megvédik viselőjét a negatív energiától. Az Ikrek csillagjegynek ajánljuk a sötét árnyalatú gyöngyöket. A fekete gyöngy például a sötét energiát szimbolizálja.

A gyöngyök tükrözik a személyiséget

A gyöngyök finom eleganciája kiemeli a női szépséget minden korosztályban. A fiatal lányok értékelik a gyöngy fülbevalókat rózsaszín árnyalatban, az érett nők szépségét pedig a gyöngysor hangsúlyozza ki. Gyöngy ékszerrel még a kislányok is elvarázsolhatók, számukra a kis gyöngyöket ajánljuk. Jelentősebb jubileumi alkalmakhoz pedig tökéletes választás a gyöngy szett. Az Ikrek csillagjegyű nők megállíthatatlanok és szívesen terjesztik ki látókörüket. Általában nagyon kreatív alkatok, és könnyen kitűnnek a tömegből. Ilyen típusú nőknek választhat akár avantgárdabb, rendhagyó színű gyöngyöket, lila, vagy kék színben. Amennyiben Ikrek csillagjegyű nőt szeretne megajándékozni, kollekciónkban biztosan megtalálja a megfelelő gyöngyöt.

Ingyenes szállítás 7500 Ft-tól

Az ékszereket a megrendelést követő három napon belül kiszállítjuk Önnek.

Raktáron lévő ékszerek

Gyöngyékszerekből mindig nagy választék van raktáron.

Eredetiségigazoláss

Minden gyöngyvásárláshoz kiállítunk egy eredetiségigazolást.

Pozitív vélemények

Nézze meg a vásárlói véleményeket üzletünkről