Gyöngyök évfordulóhoz hölgyeknek

Szinte minden boldog házasember találkozik évente ezzel a nehéz kérdéssel. Milyen ajándékkal lepje meg kedvesét az évfordulóhoz?

Ugyanilyen problémával küzdenek a férfiak születésnapokkor is, vagy karácsonykor. Az ötletek kútja, a megfelelő és árban elérhető ajándékokról, ami a kedvesét megörvendeztetné, idővel kiapad, és a férfi hiábavalóan találgatja, milyen ajándékkal fejezhetné ki szeretetét kedvese iránt. Ha pont ezek közé a férfiak közé tartozik, van Önnek egy ajándéktippünk az évfrodulóhoz, születésnapra vagy akár karácsonyra. Ajándékozzon tenyésztett gyöngy ékszert szíve hölgyének. 

Választékunkban megtalál gyönyörű tenyésztett gyöngy fülbevalókat, nyakláncokat, karkötőket, gyűrűket és medálokat, vagy akár gyöngy szetteket is. Az tenyésztett gyöngyök, amiket a Buka Jewelry felhazsnál ékszereihez, szigorú vizgsálaton mennek keresztül, amin csak az igazán szép csillogású, alakú és színben is szimmetrikus gyönygök mennek át. Az egyes gyöngyök felszínileg kissé különböznek egymástól, ami eredetiségüket igazolja. A gyöngysorokhoz és karkötőkhőz egyforma nagyságó és színű gyöngyöket választunk ki. A kapocs aranyból, vagy ezüstből készül. Az édesvízi gyöngyből készült ékszerek árban barátságosabb megfelelői a drágáb sósvízi gyöngyöknek. Az ékszerhez Buka Jewelry eredetiségigazolást is adunk..

em véletlenül hívják a 30. házassági évfordulót gyöngylakodalomnak. A gyöngy ékszer elegáns és méltóságteljes ajándék kedvesének egy ilyen alkalomra, mint a harminc éves boldog együttlét ünnepére. Oldja meg az ajándék vásárlást egy ilyen gyönyörű és értékes ékszerrel. A kisebb gyöngy ékszerek ára 9000 forinttól kezdődik, egy gyöngysort pedig 25 000 forintért vásárolhat meg. Ésszerű árakért egy igazán hatásos ajándékkal lepheti meg kedvesét, ami biztosan örömet szerez neki. 

Ingyenes szállítás 22 500 Ft-tól

Az ékszereket a megrendelést követő három napon belül kiszállítjuk Önnek.

Raktáron lévő ékszerek

Gyöngyékszerekből mindig nagy választék van raktáron.

Eredetiségigazoláss

Minden gyöngyvásárláshoz kiállítunk egy eredetiségigazolást.

Pozitív vélemények

Nézze meg a vásárlói véleményeket üzletünkről