Elegáns báli öltözék gyöngy ékszerekkel

Ha valaki azt mondja, bál, legtöbben talán az egészestés szórakozásra, zenére, táncra és varázslatos atmoszférára gondolunk. Milyen ékszert válasszunk egy bálra?

A nők többsége számára egy bál a szórakozáson, táncon és jókedven kívül a lélegzetelállító ruhák, csodaszép magassarkú cipők, elegáns frizurák és káprázatos ékszerek bemutatója. Mondhatjuk úgy is, hogy egy báli viselet a női elegancia megtestesítője. De milyen ékszert válasszunk egy bálra, hogy elkerüljünk egy esetleges divatbakit?

Egy gyöngy ékszer szinte mindegyik estélyi ruhához nagyszerűen illik. Nemcsak elérhető ára, de hosszantartó szépsége, eleganciája és alkalmazkodóképessége miatt is sok nő legkedveltebb kiegészítője. Könnyű megkedvelni, hiszen nem megy ki a divatból, és nem okoz csalódást. Bár a gyöngy ékszerek a maguk módján univerzálisak, semmilyen körülmények között nem hatnak közönségesnek, mindig elkápráztatnak. Ezt bizonyítják a hosszú, többsoros gyöngysorok is, melyeket a régebbi időkben a nők szívesen viseltek a nyakukon, ezzel is kihangsúlyozva társadalmi helyzetüket. A gyöngy ékszereket lenyűgöző eleganciájukon kívül alkalmazkodóképességük miatt is kedveli oly sok nő. A gyöngy ugyanis képes visszatükrözni az Ön által választott ruha színtónusát.

Amennyiben hosszú kesztyű viselése mellett dönt a báli ruha mellé, gyöngy gyűrűjét hagyja az ékszeresdobozban, ugyanúgy, mint az óráját, mely a báli viselet etikettje szerint nem viselendő. Gyöngy karkötőjét viselje a kesztyűn, dekoltázsát pedig díszítse gyöngysorral, vagy gyöngy medálos nyaklánccal. Ne feledkezzen meg a gyöngy fülbevalókról sem, ezek ugyanis a báli ruhák decens kiegészítői.

Honnan válasszunk gyöngy ékszert a báli szezonra?

A Bukajewelry.hu igazgyöngy ékszerek széles választékával büszkélkedik, ahol az egyes ékszereken kívül egész ékszerszetteket is megtalál. Mi több, minden megrendelt ékszerhez kap eredetiségigazolást az ékszer valódiságáról és egy kártyát hasznos információkkal arról, hogyan gondoskodjon gyöngy ékszeréről.

Elhiheti, hogy a gyöngy ékszert már az első felpróbáláskor elkezdi előnyben részesíteni és a mindennapjai elengedhetetlen kiegészítőjévé válik.

Ingyenes szállítás 40 000 Ft-tól

Az ékszereket a megrendelést követő három napon belül kiszállítjuk Önnek.

Raktáron lévő ékszerek

Gyöngyékszerekből mindig nagy választék van raktáron.

Eredetiségigazoláss

Minden gyöngyvásárláshoz kiállítunk egy eredetiségigazolást.

Pozitív vélemények

Nézze meg a vásárlói véleményeket üzletünkről