Ezüst fülbevalók dominálnak az ékszerekben

Korábban a fülbevalókat csak különleges alkalmakkor viselték. Manapság a fülbevaló a legtöbb nő számára kötelező darab. Munkába, buliba, sportolásra és házimunkára is viseljük őket. Gyakran még lefekvéskor sem vesszük le őket.

Az ezüst fülbevalók hozzánk tartoznak, és minél több van az ékszerdobozunkban, annál boldogabbnak érezzük magunkat. Más ékszerekhez hasonlóan a fülbevalók is a halhatatlan szeretet, az őszinte hála, a barátság, a természetes szépség és a női személyiség szimbólumai.

Ezüst vezet. Évszázadok óta!

Az ezüst fülbevalók a legelterjedtebbek, a legmodernebbek és valószínűleg a legolcsóbbak. Az ezüst fülbevaló minden cseh ékszerbolt alapeleme és cikke. Ritkán és ritkán talál egyforma ékszert. Az ékszertervezők kreativitása, fantáziája és eredeti ötletei állnak a fülbevalók igazán széles választékának hátterében.

Az biztos, hogy az ékszertervezők mindig olyan fülbevalókat kínálnak Önnek, amelyek pontosan megfelelnek az Ön igényeinek. Akár ezüst fülbevalót keres visszafogott díszítésként, akár sportoláshoz alkalmas fülbevalót, akár fülbevalót ajándékba feleségének, lányának, édesanyjának vagy nagymamájának, akár fülbevalót különleges és szokatlan alkalmakra. Ezüst fülbevalók sokasága van a piacon, és csak Önön múlik, hogy mit választ.

Az ezüst fülbevalók egyik tagadhatatlan előnye - elérhetőségük és széles választékuk mellett - a beszerzési áruk. Annak ellenére, hogy az ezüst értéke fokozatosan emelkedik, az ezüst fülbevaló viszonylag alacsony áron vásárolható meg. Egy fülbevaló értékét elsősorban a kövek vagy gyöngyök foglalata befolyásolja. A kapcsok alakjában és típusában is találhatunk különbségeket, de ez egyáltalán nem befolyásolhatja a fülbevaló árát.

Ezüst fülbevaló ezerszer más

Az ékszerüzletekben általában lógó, karikás, lyukas vagy klipszes fülbevalókkal találkozhat. A kényelmet kedvelő vagy aktívan élő és dolgozó nőknek jobban megfelelnek a kisebb ezüst fülbevalók, lehetőleg kő alakú (piercing) vagy kis csíptetős fülbevalók. Az ilyen fülbevalók megbízhatóan tartanak, nem zavarnak a méretükkel, de mégis hozzáadnak a bájhoz. Ennek az ellenkezője is igaz. Ha van lehetősége és kedve merészebbnek lenni, a nagyobb méretű és szokatlan formájú fülbevalókkal biztosan nem fog hibázni.

Vissza az iskolába fizika órára

Az ezüst nemes fém, jellegzetes fehér színű, és különböző ötvözetek fontos alkotóeleme, amelyet nem csak ékszerekben használnak. Magára az ezüstre jellemző, hogy viszonylag puha, és hajlamos a feketedésre. Az ezüst mechanikai és vizuális tulajdonságainak javítása érdekében az ékszeripari ezüstöt rézzel egészítik ki. Az ezüst ékszerek körülbelül 90%-ban ezüstöt tartalmaznak, a többi réz. Az ezüst fülbevalók fénye és tartóssága az ékszer felületének minőségétől függ. Az ékszerek felületi minőségének javítása érdekében a fülbevalókat nagyon vékony ródium fémréteggel borítják. Ez a kezelés az ezüst ékszereket sokkal tartósabbá, fényesebbé teszi, és nem mattulnak, nem csorbulnak.

Örökké tarthatnak. Nem hiszed el?

Gyönyörű, amikor egy ékszer generációról generációra öröklődik. De hogyan lehet megőrizni a tartósságát és mindenekelőtt a tiszta és fényes ezüstös megjelenését? Minden ékszer, az ezüst fülbevalók kivételével, igényli az Ön gondoskodását. Csak a megfelelő kezelés, tárolás és tisztítás hosszabbítja meg az ékszerek "korát". És a legjobb esetben eléri a halhatatlanságát.

Szerezzen be egy ékszerdobozt a fülbevalóinak és egyéb ékszereinek. Az ékszerdoboz belsejét általában szövet borítja. Így az ezüst ékszereket száraz és sötét helyen tartja. Bár nem úgy tűnik, az ezüst ékszerek érzékenyek a konyhai füstre, a festékre, a papírra és különösen a nedvességre. Például az úszómedencék klóros vize súlyosan károsíthatja az ezüst fülbevalókat.

Az ezüst fülbevalók tisztításához használhat speciális tisztító pasztákat és oldatokat, amelyek általában drogériákban és ékszerészetekben kaphatók, vagy mechanikus tisztítást ultrahanggal. Kipróbálhat kipróbált és gyakran reklámozott otthoni módszereket is. Az ezüst például elektrokémiai reakciókkal is hatékonyan tisztítható. Ha azonban még a minimális karcolásokat is el szeretné kerülni, forduljon ékszerészhez.

Ingyenes szállítás 22 500 Ft-tól

Az ékszereket a megrendelést követő három napon belül kiszállítjuk Önnek.

Raktáron lévő ékszerek

Gyöngyékszerekből mindig nagy választék van raktáron.

Eredetiségigazoláss

Minden gyöngyvásárláshoz kiállítunk egy eredetiségigazolást.

Pozitív vélemények

Nézze meg a vásárlói véleményeket üzletünkről