A gyöngy a legszebb kiegészítő

Csak nagy ritkán képes egy ékszer olyan mély benyomást kelteni, mint az, amelyik gyöngyből készült. A gyöngy ékszerek folyamatosan az ékszeresdoboz egyre fontosabb kiegészítőivé válnak, a nők többségénél lenyűgöző divatkiegészítő szerepét képviselik elegáns, vagy alkalmi viselethez. Gyöngyökkel szinte bármilyen ruhadarabot különlegessé tehet. Tisztában volt ezzel Coco Chanel, a divatvilág kiemelkedő személyisége, aki számára a hosszú gyöngysorok

Gyöngysor? Munkába és összejövetelre

A gyöngyök tipikus jellemzője az egyszerűség és elegancia. Válogathat gyöngy fülbevalók, gyűrűk, karkötők és gyöngysorok széles választékából. Gyöngysorból választhat egysoros, kétsoros, zsinóros, rövid és a nyakat körbefogó, de akár hosszú, derékig érő változatokból is. Mindegyik gyöngysor megbízhatóan és elegánsan kiegészíti az estélyi ruhákat, vagy akár a munkahelyen viselt blúzokat, kosztümöket.

A gyöngy ékszer a gyöngyök finom színárnyalatának köszönhetően szinte bármilyen színű ruhához passzol. Maga a gyöngyszem ugyanis tükrözi a színét és alkalmazkodik. Ha azonban az első gyöngysor vásárlása előtt áll, válassza a jól bevált klasszikust, amelyet bármilyen színű ruhával kombinálhat. Univerzális a fehér színű, vagy az enyhén rózsaszínű gyöngysor. A bátrabbaknak ajánljuk a fekete, barna, sötétkék vagy lila színű gyöngyből készült ékszereket.

"Az egyszerűség az igazi elegancia kulcsa"

Coco Chanel

A gyöngyök nemcsak az estélyi ruhák kiegészítői, nyugodtan viselheti őket mindennapi öltözékéhez is. Ha viszont nem szeretné gyöngysorral díszíteni dekoltázsát hétköznapi viselethez, választhat könnyebb opciót is, akár egy gyöngy gyűrűt, gyöngy karkötőt vagy finom gyöngy fülbevalókat. A hétköznapi elegancia kedvelőinek a gyöngy ékszer tökéletes választás. Amennyiben Ön is közéjük tartozik, ne féljen feldobni egyedi stílusát például egy klasszikus gyöngy gyűrűvel vagy finom gyöngy fülbevalókkal.

Nadrág, farmer, szoknya, pulóver, ing vagy top? A gyöngyök viseléséhez álljon hozzá bátran, ahogyan a hírességek is szerte a világon. Ne féljen gyöngy ékszert hordani bármilyen alkalomra. A gyöngyök egyszerű és lenyűgöző eleganciája ugyanis minden alkalommal kihangsúlyozza az Ön személyiségét és nőiességét.

Gyöngyök minden nőnek, minden korban

Nincsenek szabályok a gyöngy ékszerek viselésére. Egy íratlan szabályt azonban megosztunk Önnel – fiatalabb lányoknak és kisebb testalkatú hölgyeknek a kis méretű gyöngyök állnak jól, rajtuk a nagy gyöngyszemek ugyanis túlságosan nehézkesnek hathatnak. Ellenben, a nagy gyöngyszemek tökéletesen kiemelik az érettebb nőket, ahogyan a magasabb hölgyeket is.

Ingyenes szállítás 22 500 Ft-tól

Az ékszereket a megrendelést követő három napon belül kiszállítjuk Önnek.

Raktáron lévő ékszerek

Gyöngyékszerekből mindig nagy választék van raktáron.

Eredetiségigazoláss

Minden gyöngyvásárláshoz kiállítunk egy eredetiségigazolást.

Pozitív vélemények

Nézze meg a vásárlói véleményeket üzletünkről