Fülbevalók – divatos kiegészítők nem csak nöknek

Gondosan kifestett arc, remek frizura és ellenállhatatlanul elvarázsoló fülbevalók, ami felragyogtatják Önt. Manapság melyik nő nem szeretne káprázatosan és stílusosan kinézni? A fülbevalók összehangolják az egész megjelenését és kiemelik az Ön személyiségét.

Fülbevalók – a hatalom és gazdagság jelképei

Már régi idők óta díszítették ékszerekkel testüket nők és férfiak egyaránt. A díszek legkülönbözőbb fajtái - karkötők, nyakláncok, csatok és fülbevalók - nemcsak a viselőik szépségét fokozták, hanem védelmi és gyógyító feladatot is elláttak. Megvédtek a gonosz elől, mágikus erejük volt és elengedhetetlen részei voltak különféle törzsi és vallási rituáléknak. Ékszerek jelképezték a hatalom és gazdasgásg mértékét, vagy egy bizonyos vallási csoporthoz való tartozást.

Fülbevalók már az első lépéseknél ...

A fülbevaló minden nő dísze. Viselése viszont manapság már nemcsak a női nem jellegzetessége. Egyre több férfi büszkélkedik ezzel a kiegészítővel. Gondoljunk bele, lányaink első lépései is összekapcsolódnak fülcimpájuk átszúrásával, és sok családban így örökítik tovább a családi ékszer az új generációnak. A fülbevaló típusának kiválasztása az egyedi ízléstől függ, nőknél és férfiaknál egyaránt.

Gyengéd finomság, vagy kiemelkedő extravagancia?

Nagyon gyengéden és nőiesen hatnak a valódi gyöngy fülbevalók. Minden gyöngy, amit a természet elővarázsol, egészen egyedi. Tengeri, természetes vagy tenyésztett gyöngyök, ugyanúgy mint a folyamiak rendelkezhetnek különös, nem megszokott alakkal. Ezért a legjobb ékszerészek által kézileg készített tenyésztett gyöngy ékszerek mind elbűvölően egyediek.

Nagy estélyihez, de akár farmerhez is ...

Az tenyésztett gyöngyök felkapottak, halhatatlanok. Díszítenek hajpántokat, táskákat, gallérokat. Érdekesek a gyöngyökkel átszőtt toppok, blúzok, ruhák és szoknyák. A megfelelő gyöngy fülbevalók kiválasztása átlagon felül kiemeli az esti toalettet és ünnepi érzést kölcsönöz a különleges eseményekkor. Gyöngy fülbevalók, valóidiak vagy hamisak, akár napközben is szépíthetik viselőiket. A gyengéden kidolgozott gyöngy fülbevalók kíválóan néznek ki akár egy farmernadrággal ís egyszerű felsővel is, tisztaságot és gyengédséget árasztanak. Az extravagáns, igazán kiemelkedő, nagy méretű fülbevalók, tele színnel, stílusos csillogást kölcsönöznek és kemelik azon nők magabiztosságát, akik nem félnek kilépni a tömegből. 

Ahhoz, hogy a gyöngy fülbevalók, valamint a viselőjük lélegzetelállító szépsége átütő legyen, fontos hozzá igazítani az öltözéket az ékszer stílusához. A piacon, üzletekben, vagy webáruházakban rengeteg klasszikusan kidolgozott fülbevalót találunk, amik szokatlan bájjal felragyogtatják az öltözéket. Csiszolt ízlésről és női kreativitásról tanúskodnak a divatos darabok, különböző színekben, feltűnő kivitelezéssel, amik személyes képet alakítanak ki. 

Gyöngyök - a boldogság könnyei

A gyöngy fülbevalók olyan kiegészítők, amik nem hiányozhatnak egy nő ékszerdobozából sem. Még ha nálunk él is a hiedelem, hogy az igazgyöngyök szomorúságot és könnyeket hoznak, más kultúrákban ezek a boldogság könnyei, a hatalom és gazdagság jelképei. Biztosan nem talál más olyan ékszert, ami ilyen ünnepélyességgel és eleganciával fűszerezi megjelenését, mint a gyöngyök.

Ingyenes szállítás 7500 Ft-tól

Az ékszereket a megrendelést követő három napon belül kiszállítjuk Önnek.

Raktáron lévő ékszerek

Gyöngyékszerekből mindig nagy választék van raktáron.

Eredetiségigazoláss

Minden gyöngyvásárláshoz kiállítunk egy eredetiségigazolást.

Pozitív vélemények

Nézze meg a vásárlói véleményeket üzletünkről