Ajándékozz gyöngy ékszert gyöngy esküvőre (30 éves)

Minden házassági évforduló megérdemel egy átgondolt ajándékot és egy tósztot. De ha azok közé tartozol, akiknek a házassága épp most töltötte be a 30 évet, az azt jelenti, hogy gyöngyházas esküvőre számíthatsz.

A gyöngyös esküvői ünnepségeket tervezheti pazar vagy józan stílusban. Természetesen ez mindig teljesen Öntől, a hangulatától és a körülményektől függ. De a lényeg az, hogy a szerelmetek tovább érlelődjön, mint a bor, és a feleséged igazi eleganciával ajándékozza meg a gyöngyös esküvőjét. Az elegancia gyönyörű, megfelelő, eredeti és természetes képviselője kétségtelenül egy gyöngy nyaklánc. A valódi gyöngyökkel teli zsinór az egyéniséget és a szépséget hangsúlyozza. És egy ilyen fontos évfordulónál ez mindenekelőtt egy ajándék a megfelelő helyen. 

Ne fukarkodjon, amikor gyöngynyakláncot vagy egész gyöngykészletet választ. Ön legalább 30 éve ismeri a feleségét, így biztosan nem kell tipp, hogy milyen színt szeret. És hogy a merész vagy a finom ékszereket részesíti-e előnyben. A gyöngynyakláncok általában kis, közepes és nagy gyöngyökkel, valamint fehér, világos rózsaszín, krémszínű vagy fekete színben kaphatók. 

A nyaklánc vásárlásakor győződjön meg arról is, hogy a felhasznált gyöngyök eredetiségét ellenőrizte. A nem tenyésztett gyöngyök mellett természetesen a valódi gyöngyök között is vannak tenyésztett, azaz folyami és tengeri gyöngyökből készült gyöngyök. Minden jó gyöngykereskedő a nyaklánccal együtt egy hamisítatlan tanúsítvány formájában garantálja a minőséget és az eredetiséget. Minden gyöngyékszer vásárlásakor kap egyet gyöngy webáruházunkban.

Ingyenes szállítás 40 000 Ft-tól

Az ékszereket a megrendelést követő három napon belül kiszállítjuk Önnek.

Raktáron lévő ékszerek

Gyöngyékszerekből mindig nagy választék van raktáron.

Eredetiségigazoláss

Minden gyöngyvásárláshoz kiállítunk egy eredetiségigazolást.

Pozitív vélemények

Nézze meg a vásárlói véleményeket üzletünkről