Várod már a nyarat? Keresse a gyöngy ékszereket is

A tél már itt van, és a tavasz már lépésről lépésre nyomul befelé. És közel az idő, amikor szandálba bújhatsz, és színpompás ruhákba öltözhetsz. Végre megpillanthatjuk a virágzó természetet és a tavaszi és nyári kollekciókkal teli üzleteket is. Izgatott vagy? Persze, ki nem. A lenyűgöző újdonságok áradata mellett azonban ne feledkezzen meg még egy dologról - az ékszerdoboz felfrissítéséről.

Azt mondják, hogy a gyöngy ékszerek uralják a női ékszerek világát. Igen, a gyöngyök időtlenek. Tehát mindenképpen tartsd őket a célkeresztedben. Igaz, hogy télen a gyöngyöt leginkább a báli ruhatár vagy más ünnepi alkalmak díszeként használod. De a tavasz és a nyár azok az évszakok, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy minden egyes nap gyöngyékszerekkel díszítsd magad. Szégyentelenül feldíszítheti magát velük, amikor munkába, üzleti megbeszélésre, baráti ebédre, vásárlásra vagy a városban sétálni megy. Mindig lenyűgözően néznek ki. De leginkább akkor, amikor teljes pompájában mutathatod meg a gyöngyeidet; vagyis nem akkor, amikor egy kabát, pulóver vagy bolyhos sál és sapka alá kell rejtened őket.      

Gyöngyök és divat

Szereted a laza stílust? Egy blézer, egy ing és egy farmer hozzá? Vagy talán egy jól illeszkedő nadrágkosztüm vagy egy üzleti alkalmi stílus? Akárhogy is, nem fogsz hibázni, ha gyöngyékszerekkel egészíted ki az öltözékedet. Gyönyörű kombinációk például egy fehér ing és egy fekete gyöngy nyaklánc, fekete gyöngy fülbevaló vagy gyöngy karkötő. Hogyan másképp, mint fekete gyöngyökkel. Természetesen a sötétkék, barna, lila és szürke színű gyöngyékszerek is remekül mutatnak. Az ízléstől függ.

Ha a lágyabb színű ékszereket kedveli, a fehér vagy a lágy rózsaszín gyöngyök biztosan megragadják a figyelmét, mivel ezek is sokoldalúak a maguk módján. Ugyanez vonatkozik a formatervezésre is. Egy gyöngyös fülbevaló vagy lógó fülbevaló, egy egysoros nyaklánc és egy apró gyöngyökből készült finom karkötő mind alkalmasak a minimalista divatstílushoz. A kifinomultabb ízlésű nőknek azonban szintén bőven van választék. Egy gyöngykarkötő, egy lótuszvirág formájú gyöngy fülbevaló vagy egy hosszú gyöngynyaklánc jól kiegészíti az ilyen öltözéket. De gondoljon a gyűrűkre is, amelyek bármilyen kialakításban vonzzák mások szemét. És nem fogsz lemaradni semmiről.  

Miért gyöngyök és semmi más?

A divattervezők vitái a legjobb ékszerek listájának élén minden új szezonban rendszeresen előkerülnek. Nem számít, milyen formatervezésű vagy anyagú ékszereket használnak, egy dolog biztos: a gyöngyékszerek tökéletessége és eleganciája aligha verhető. Az ékszerekbe készített gyöngyök olyannyira divatosak és évszázadok óta időtállóak, hogy nemcsak a világot, hanem talán minden tavaszi, nyári, őszi és téli divatkiegészítő kollekciót uralnak. Szóval hajrá!

Ingyenes szállítás 7500 Ft-tól

Az ékszereket a megrendelést követő három napon belül kiszállítjuk Önnek.

Raktáron lévő ékszerek

Gyöngyékszerekből mindig nagy választék van raktáron.

Eredetiségigazoláss

Minden gyöngyvásárláshoz kiállítunk egy eredetiségigazolást.

Pozitív vélemények

Nézze meg a vásárlói véleményeket üzletünkről